h

Nieuws uit 2019

20 december 2019

Fijne feestdagen

Foto: SP / SP

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een hoopvol 2020!

Lees verder
3 december 2019

Vestia krijgt een veeg uit de pan

Foto: Anon / Pexels

Begin dit jaar organiseerde de Bewoners- commissie Bergeijk een enquête onder de bewoners van huurwoningen van Vestia in de gemeente Bergeijk. Daaruit bleek dat 90% van de huurders niet tevreden is. Het is duidelijk dat Vestia volledig heeft gefaald om haar taak in de volkshuisvesting uit te voeren.

Lees verder
3 december 2019

Actievoeren met en voor zorgmedewerkers

Foto: SP Eindhoven / SP Eindhoven

Terwijl multinationals steeds minder belasting betalen, de economie groeit en het kabinet miljarden overhoudt, zien we dat grote bevolkingsgroepen helemaal niet meeprofiteren van de welvaart.

Lees verder
14 juli 2019

Landbouw radicaal anders

Foto: SP Boxtel / SP Boxtel

We zien keer op keer dat het in de landbouw helemaal fout gaat. Door schaalvergroting zijn allerlei problemen ontstaan, zoals Q-koorts, legionella, Fipronileieren, insectensterfte, mestoverschotten enzovoort. De SP is daarom van mening dat het radicaal anders moet.

Lees verder
31 mei 2019

Toekomst bibliotheek in de foyer?

Foto: F van Boekhold / SP Oirschot

Tijdens de raadsvergadering van 28 mei 2019 stond de toekomst van De Enck op de agenda. Ook werd er gesproken over een nieuwe centrumvisie voor Oirschot. Steuncomité Bibliotheek Oirschot greep die gelegenheid aan om opnieuw aandacht te vragen voor de bibliotheek.

Lees verder
14 april 2019

Bibliotheek Oirschot: is het nu goed genoeg?

Foto: W van de Schoot / WS20190412

Begin dit jaar stelden we als SP vragen over de bibliotheek aan de gemeente Oirschot. We kregen daarop een lange, maar ook teleurstellende reactie. In de bijlage hieronder kun je de volledige reactie zelf lezen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier