h

Nieuws van de afdeling

24 september 2021

SP Oirschot:laatste oproep gemeenteraadsverkiezingen 2022

Foto: SP / SP.nl

De Socialistische Partij zoekt nog kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 17 maart 2022. We zoeken mensen voor de plaatsen 4 t/m 10 op de lijst. Ben je lid of ben je bereid lid te worden van de SP en woon je in de gemeente Oirschot? Geef je op bij jvdhorst@sp.nl of bel 06-83794709.

Lees verder
20 september 2021

Huurders beloond door actie doorzetters!

Foto: SP / SP.nl

Door Anita van den Putte

Lees verder
30 augustus 2021

Voorzitter SP Oirschot: Brief aan Rutte namens toeslagengedupeerden "Wat doet dit met u?"

Foto: Anita van den Putte / SP Oirschot/de Kempen

De voorzitter van SP Oirschot/de Kempen heeft samen met Kristie Rongen( bekend van het televisiedebat met Rutte: "Ik stop u even") een brief aan Mark Rutte geschreven. Anita van den Putte is rechts op de foto te zien tijdens de demonstratie in Amsterdam. De brief is geschreven namens een collectief van gedupeerden van de Toeslagenaffaire.                                                                                             "U lacht alles vrolijk weg en bent een meester in het liegen en bagatelliseren van problemen en het ontduiken van de waarheid, en ondertussen laat u meer dan 140.000 ouders en hun kinderen met een berg ellende achter. Wat doet dit met u"?

Lees verder
12 augustus 2021

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Foto: SP / SP.nl

Het afdelingsbestuur wil graag onderzoeken of het tot de mogelijkheden behoort voor de SP om mee te doen in Oirschot met de Gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar maart. Zij wil de zomermaanden gebruiken om te kijken of er geschikte kandidaten gevonden kunnen worden. Ben jij die geschikte kandidaat,ben je lid en onderschrijf je de solidariteitsregeling van de SP en woon je in de gemeente Oirschot, meld je dan aan bij Jos van der Horst, jvdhorst@sp.nl , hij maakt dan een afspraak met je voor een gesprek.                               

Lees verder
4 augustus 2021

In Memoriam: Willem van Meurs

Foto: Sander Putmans / SP Oirschot

Één van de grondleggers van de SP in Oirschot is recentelijk op 75-jarige leeftijd overleden. Willem van Meurs stond in 2006 mede aan de basis van de eerste georganiseerde SP activiteiten in Oirschot die er uiteindelijk toe hebben geleid dat ook Oirschot een SP afdeling kreeg.

Lees verder
12 juli 2021

SP Oirschot/de Kempen wil deze zomer 200 verhalen verzamelen over de wooncrisis

Foto: Brian Lawless/ANP / ANP Spanning december 2020

Op zaterdag 3 juli trapte de Socialistische Partij in zo'n dertig afdelingen de wooncampagne af. Zo ook in Oirschot. De bedoeling is dat er deze zomer 25.000 verhalen verzameld worden over de wooncrisis. Vertaal je dat naar de afdeling Oirschot/ de Kempen dan moeten er toch minimaal 200 verhalen opgetekend kunnen worden volgens het afdelingsbestuur. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier