h

Nieuws uit 2013

19 december 2013

Interview met lijsttrekker Thea Cichy-van Gessel

Ja Thea, in Oirschot ontkom je er niet aan. De eerste vraag die je zult moeten beantwoorden is: “Woar bende gij d’r ene van?” Vertel eens kort iets over jezelf.

Lees verder
13 december 2013

Onvoorwaardelijk basis-inkomen voor iedereen

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering werd door een van onze leden gewezen op het “Europees Burgerinitiatief voor een Onvoorwaardelijk Basisinkomen”. Een artikel hierover was te vinden in “De Spanning” nummer 10 van november 2013. (De Spanning is een uitgave van het wetenschappelijk bureau van de SP)

Lees verder
6 december 2013

Wij doen mee met de verkiezingen!

Tijdens de algemene ledenvergadering op 3 december hebben de 29 aanwezige leden unaniem voor deelname aan de gemeenteraads-verkiezingen van 19 maart 2014 gestemd.

Lees verder
29 november 2013

Overhandiging onderzoek sluiting bieb Middelbeers

Op 26 november heeft de SP Oirschot de onderzoeksresultaten betreffende de sluiting van de bibliotheek in Middelbeers in het gemeentehuis overhandigd aan de burgemeester en de wethouder. In het zwart geklede sympatisanten lieten weten de bieb graag open te houden.

Lees verder
18 november 2013

Presentatie onderzoek naar bibliotheek in Middelbeers

Op 26 november om 19.45 uur zal de SP Oirschot de resultaten presenteren van haar onderzoek naar de bibliotheek in Middelbeers. De resultaten worden in het gemeentehuis van Oirschot overhandigd aan de burgemeester en wethouders. We vroegen bij de bibliotheek en de plaatselijke supermarkt wat mensen vonden van deze sluiting. Volgens de SP is er niet goed genoeg gezocht naar alternatieven.

Lees verder

Pagina's

U bent hier