h

Nieuws uit 2009

25 augustus 2009

Rapport De Pullen overhandigd aan gemeente Oirschot

Frans van Hoof en Jan van Houtum, leden van de SP-werkgroep Oirschot/De Beerzen, hebben het rapport over de enquête in de Oirschotse buurten De Pullen en Helleweikes overhandigd aan wethouder Mathijssen en een ambtenaar die belast is met buurtbeheer/buurtpreventie. De wethouder kon het SP-initiatief wel waarderen.

nullFrans van Hoof (links) overhandigt rapport aan wethouder Mathijssen. Lees verder
24 augustus 2009

Leefbaarheid in Oirschotse wijken De Pullen en Helleweikes moet beter

Uit een buurtenquête van de SP Werkgroep Oirschot-De Beerzen in de wijken De Pullen en Helleweikes blijkt dat de meeste bewoners tevreden zijn over de leefbaarheid van hun wijk. Ontevreden is men over het tekort aan parkeerplaatsen, de overlast van hondenpoep, het gebrekkige onderhoud van het groen en de trottoirs en de overlast van vandalisme in bepaalde straten.

Lees verder
15 augustus 2009

SP deelt taarten uit aan stakende Poolse aardbeienpluksters

Drie leden van de SP-werkgroep Oirschot/De Beerzen hebben uit solidariteit taarten uitgedeeld aan 75 stakende Poolse aardbeienpluksters in Oostelbeers, gemeente Oirschot. De vrouwen hebben een conflict met de asociale kweker Van de Ven. Het solidariteitsgebaar van de SP’ers werd door de vrouwen zeer op prijs gesteld.

Lees verder
4 mei 2009

Ook SP Oirschot start verkiezingscampagne

Na Boxtel is ook de SP-werkgroep Oirschot-De Beerzen gestart met de campagne voor de verkiezing van het Europees Parlement. De Oirschotse verkiezingsborden zijn volgeplakt met grote posters met de volgende tekst: 61,6%: Nederland wil minder Brussel.

Lees verder
5 april 2009

Buurtenquête SP in Oirschotse wijken de Pullen en Helleweikes

De SP-werkgroep Oirschot-De Beerzen heeft zijn tweede buurtenquête bijna afgerond. In de Oirschotse wijken de Pullen en Helleweikes zijn 550 enquêteformulieren verspreid. Enthousiaste SP-leden hebben al meer dan 200 formulieren huis aan huis opgehaald. Bewoners reageren positief op het SP-initiatief.

Lees verder
16 februari 2009

Werkgroep Oirschot haalt handtekeningen op tegen verkoop Essent

Afgelopen zaterdag hebben vier leden van de SP-werkgroep Oirschot-De Beerzen 116 handtekeningen opgehaald bij winkelcentrum De Poort tegen de verkoop van Essent. De meeste reacties waren positief.

Lees verder

Pagina's

U bent hier