h

Nieuws uit 2011

22 december 2011

Een tweede kerncentrale in Nederland is onverstandig

Vandaag staat er in Zeeland een demonstratie gepland tegen de komst van een nieuwe kerncentrale in Borssele. Omdat de SP het als een onverstandige keuze ziet is de partij tegen. Daarvoor zijn diverse argumenten. Kijk op de website Borssele 2, Nee voor meer informatie. Teken ook even de petitie als je niet voor een nieuwe kerncentrale in onze buurprovincie Zeeland bent.

Lees verder
21 december 2011

Stof tot nadenken (9)

Een huis kun je kopen, een thuis niet ...

Lees verder
20 december 2011

Fijne kerstdagen!

De SP afdeling Oirschot-de Beerzen wenst iedereen die Kerst viert fijne kerstdagen en de mensen die dit niet doen ook fijne dagen met elkaar. Geniet ervan!

Lees verder
14 december 2011

Kijk op de SP Oirschot Facebook pagina voor foto's van de manifestatie in Den Bosch.

Afgelopen zaterdag protesteerden zo'n 6.500 mensen in Den Bosch tegen de asociale plannen van deze regering. Er zijn foto's gemaakt. De eerste foto's staan nu online op de Facebook pagina van de SP Oirschot-de Beerzen.

Lees verder
10 december 2011

Geslaagde dag in Den Bosch

Vandaag zijn we met een bus vol mensen naar Den Bosch geweest voor de Manifestatie Armoede Werk Niet. Zo'n 30 mensen uit Oirschot waren aanwezig en in totaal waren zo'n 6.500 mensen naar Den Bosch gereisd.

Lees verder
9 december 2011

E-mail van Emile Roemer: armoede in Nederland bestaat wel degelijk

Zojuist kwam er een e-mail binnen van Emile Roemer. Een e-mail die de spijker weer op z'n kop slaat. Lees verder als je benieuwd bent wat de SP leider te vertellen heeft.

Lees verder

Pagina's

U bent hier