h

Nieuws uit 2010

22 november 2010

SP Ledenwerkgroep Oirschot-de Beerzen overhandigd meer dan 500 handtekeningen aan wethouder en directeur Woningbedrijf Oirschot

De SP Ledenwerkgroep Oirschot-de Beerzen heeft op maandag 15 november maar liefst 502 handtekeningen overhandigd aan wethouder Piet Machielsen van de gemeente Oirschot. Het pak handtekeningen was vergezeld van een brief met daarin nogmaals een uiteenzetting van de zorgen die de werkgroep heeft en deelt met honderden andere mensen in de gemeente Oirschot.

Lees verder
27 september 2010

SP Ledenwerkgroep Oirschot-De Beerzen haalt handtekeningen op voor overdracht van het Woningbedrijf Oirschot

Enthousiaste SP’ers uit Oirschot hebben afgelopen week brieven verspreid en zijn zaterdag begonnen met het ophalen van handtekeningen ter ondersteuning van de SP visie om het gemeentelijke Woningbedrijf Oirschot niet te verkopen maar over te dragen aan die woningcorporatie waar de belangen van de huurders het best gewaarborgd zijn.

Lees verder
20 augustus 2010

SP Ledenwerkgroep Oirschot-de Beerzen stuurt brief over Woningbedrijf naar Raad en College van B&W

De SP Ledenwerkgroep in Oirschot en de Beerzen heeft een brief verzonden naar het Oirschotse gemeenteraad en het college van B&W. De Ledenwerkgroep heeft een tiental vragen gesteld over de voortgang na de beslissing van de gemeenteraad tot verkoop van het gemeentelijk Woningbedrijf Oirschot (WBO).

Lees verder
22 juni 2010

Geslaagde huurdersbijeenkomst in Oirschot

De SP Ledenwerkgroep Oirschot-de Beerzen heeft gisteren een geslaagde bijeenkomst georganiseerd voor de huurders in de gemeente Oirschot. De gemeenteraad van Oirschot staat op het punt om het gemeentelijk Woningbedrijf Oirschot (WBO) van de hand te doen. De SP Ledenwerkgroep vond het wenselijk om de huurders de gelegenheid te geven tot het stellen van vragen en het maken van opmerkingen.

Lees verder

U bent hier