h

Nieuws uit 2008

1 december 2008

Tienduizend kranten in Boxtel en Oirschot over de kredietcrisis

De SP-afdeling Boxtel en de Werkgroep Oirschot verspreiden deze weken huis aan huis 10.000 kranten met het antwoord van de SP op de kredietcrisis. De krant heeft als veelzeggende titel: ‘HET MOET NU ANDERS’.

Lees verder
13 november 2008

Uitslagen en overhandiging enquête Gildewijk

De SP Werkgroep Oirschot heeft een paar maanden geleden een enquête gehouden in de Gildewijk. Van de 129 adressen hebben 79 bewoners een enquêteformulier ingevuld. Dat is een (hoge) respons van 60 procent. Bewoners reageerden positief op het initiatief van de SP. Over het algemeen zijn bewoners tevreden over het wonen en leven in hun wijk, maar zij geven ook zaken aan die verbeterd kunnen worden in hun wijk en in Oirschot. Sander Putmans van de Werkgroep Oirschot overhandigde het rapport aan de gemeente en Woningbedrijf Oirschot.

Lees verder
31 oktober 2008

Remi Poppe deelt kranten uit in Oirschot

SP Tweede Kamerlid Remi Poppe heeft gisteravond met SP’ers uit Oirschot en Boxtel de landelijke ZO-krant uitgedeeld in de wijk De Pullen in Oirschot. Huis aan huis werd aangebeld en een praatje gemaakt met bewoners over de wijk en hen de vraag gesteld hoe het met hun koopkracht gesteld is. Bewoners reageerden enthousiast op dit SP-initiatief.

Lees verder
27 augustus 2008

SP Oirschot houdt buurtenquête in Gildewijk

De SP-werkgroep Oirschot, die begeleid wordt door de afdeling Boxtel, heeft een enquête gehouden in de Oirschotse Gildewijk. Huis aan huis werden zo'n 80 formulieren opgehaald op 130 adressen (=60%). De bewoners reageerden enthousiast.

Lees verder
2 juni 2008

Werkgroep Oirschot deelt ZO-kranten uit in Oostelbeers

Al enige tijd functioneert er een ledenwerkgroep in Oirschot. Samen met leden van de afdeling Boxtel probeert deze ledengroep in Oirschot een nieuwe SP-afdeling van de grond te tillen Vorige week donderdag werden in Oostelbeers huis-aan-huis ZO-kranten verspreid.

Lees verder
5 maart 2008

Ledenwerkgroep deelt kranten uit op Oirschotse weekmarkt

Twee SP'ers van de ledenwerkgroep Oirschot en twee SP'ers uit Boxtel hebben dinsdagochtend op de weekmarkt in Oirschot NU-kranten uitgedeeld aan marktbezoekers. De kranten vonden gretig aftrek.

Lees verder

Pagina's

U bent hier