h

Nieuws uit 2018

16 december 2018

SP in actie voor verduurzaming bestaande woningbouw

Foto: rawpixel.com / Pexels

De SP werkgroep “verduurzaming bestaande woningbouw” is een initiatief van een aantal Noord-Brabantse SP leden. Ook vanuit Oirschot doen we daar aan mee. 

Lees verder
28 oktober 2018

Interview nieuwe voorzitter SP Oirschot

Foto: Peter van de Put / Peter van de Put

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 11 oktober koos de SP afdeling Oirschot / De Kempen een nieuwe voorzitter. Ter kennismaking een kort interview met hem.

Lees verder
14 oktober 2018

SP Oirschot / De Kempen kiest een nieuw afdelingsbestuur

Foto: W van de Schoot / SP

Tijdens de ledenvergadering van 11 oktober hebben de leden van de SP Oirschot / De Kempen een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Hiermee is het afdelingsbestuur weer bijna compleet. Er is nog een vacature voor een vijfde bestuurslid. De voorkeur gaat uit naar iemand uit Bladel, Bergeijk, Eersel of Reusel-de Mierden.

Lees verder
6 oktober 2018

SP Oirschot / De Kempen stelt vragen over intensieve varkenshouderij - deel 2

Foto: mli maeder / Pexels

Als SP afdeling Oirschot / De Kempen maken we ons ernstig zorgen over twee actuele ontwikkelingen in de varkenshouderij: gaat de aangekondigde warme sanering van de varkenshouderij echt iets opleveren en  hoe zit het met de controle in de Kempen op slecht functionerende luchtwassers?

Lees verder
15 september 2018

SP voor behoud lokale omroep Oirschot

Foto: FvB / Pexels

Op 25 september staat de lokale omroep van Oirschot Een FM op de agenda van de gemeenteraad. Het voortbestaan van de lokale omroep staat op het spel. Het gaat niet om geld, maar om de vraag of Een FM een voldoende representatief bestuur heeft. De gemeenteraad moet daarover een advies uitbrengen aan het Commissariaat voor de Media, zo is dat in Nederland wettelijk geregeld. Helaas ligt er ter voorbereiding een voorstel met een negatief advies op tafel.

Lees verder
26 juli 2018

SP Oirschot / De Kempen stelt vragen over intensieve varkenshouderij

Foto: mali maeder / Pexels

Als SP afdeling Oirschot / De Kempen maken we ons ernstig zorgen over twee ontwikkelingen in de intensieve varkenshouderij.

Lees verder

Pagina's

U bent hier