h

Geslaagde informatieavond Huur te Duur

13 maart 2015

Geslaagde informatieavond Huur te Duur

Foto: SP Amstelveen / amstelveen.sp.nl

Maandag 9 maart 2015 was er een openbare informatiebijeenkomst voor huurders en andere belangstellenden in Café Het Vrijthof in Oirschot. De bijeenkomst werd georganiseerd door de Actiegroep Huur te Duur.

Foto: Sander Putmans

Het was een goede avond met veel vragen vanuit het publiek, twee prima sprekers (Eva de Bakker van de SP en Piet Machielsen als wethouder van de gemeente Oirschot). De zaal zat goed vol met ongeveer 60 belangstellenden. Wooninc., Zaligheden en Mooiland schitterden door afwezigheid en dat werd door de aanwezige huurders niet in dank afgenomen. Hoe dan ook was het een informatieve avond waarop nog een vervolg zal gaan komen.

Foto: Sander Putmans

Reactie toevoegen

U bent hier