h

Wij doen mee met de verkiezingen!

6 december 2013

Wij doen mee met de verkiezingen!

Tijdens de algemene ledenvergadering op 3 december hebben de 29 aanwezige leden unaniem voor deelname aan de gemeenteraads-verkiezingen van 19 maart 2014 gestemd.

Ook hebben we onze kandidatenlijst voor de gemeenteraads-verkiezingen vastgesteld. Thea Cichy - van Gessel (onze lijsttrekker), Frans van Boekhold, Suzanne Staffeleu, Tonny van Leeuwen - Copal en Toine van Den Hurk zijn de nummers 1 tot en met 5 van de lijst. Door middel van diverse scholingen - georganiseerd door de landelijke partij - zijn onze kandidaten de afgelopen maanden intensief op het raadswerk voor de SP voorbereid.

Bestuursverkiezingen

Tijdens de vergadering zijn er ook bestuursverkiezingen gehouden. Inmiddels was duidelijk dat Ilse Kox haar functie als voorzitter niet meer wilde oppakken. Ook Toine van den Hurk, die Ilse tijdens haar afwezigheid als voorzitter heeft vervangen, gaf er de voorkeur aan de voorzittershamer over te dragen. Langs deze weg willen we Ilse en Toine nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet. Toine en Ilse blijven wel via de kerngroep actief betrokken bij onze afdeling. Verder heeft Hannie van de Wetering zich als bestuurslid teruggetrokken. Ook Hannie willen bedanken voor haar inzet.

Erik Strijbos is onze nieuwe voorzitter. Tonny van Leeuwen - Copal volgt Erik als organisatie secretaris op. Ouwe rot Jan van Houtum (penningmeester), Jolanda van Rijen en Frans van Boekhold zijn herkozen als bestuursleden. Nieuw als bestuurslid en binnenkort fractievoorzitter van de SP in de raad is Thea Cichy - van Gessel.

Samen gaan we de schouders eronder zetten. Samen gaan we er voor zorgen dat onze partij binnen de raad en buiten de raad een sterke en slagvaardige partij is en blijft. Samen gaan we er voor zorgen dat de SP in Oirschot een rol van betekenis gaat spelen.

Reactie toevoegen

U bent hier