h

Verkiezingen 2014

24 november 2014

Verrassing in Den Bosch

SP Den Bosch heeft op zaterdag 15 november op een speciale wijze aandacht gevraagd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 november 2014.

Lees verder
4 juni 2014

Nieuwe historische mijlpaal : coalitie met SP gaat van start

Op 27 mei 2014 was het zover. De gemeenteraad boog zich over het nieuwe coalitieakkoord van CDA, SP, Dorpsvisie en PvdA.

Lees verder
4 juni 2014

Trots op bereikt coalitieakkoord 2014 – 2018

Het heeft even geduurd, maar na zorgvuldig onderhandelen met  de coalitiepartners ligt er nu een akkoord waar we best trots op zijn. Uiteraard hebben we niet ons volledige verkiezingsprogramma kunnen binnenhalen, maar wel een heel groot gedeelte.

Lees verder
7 mei 2014

Coalitievorming update

Ten behoeve van de coalitievorming mogen we weinig loslaten over de gang van zaken en is er afgesproken dat alle nieuwtjes via de formateur naar buiten worden gebracht. Ondanks dat dit bericht dus weinig nieuws zal bevatten, willen we jullie toch graag enigszins op de hoogte brengen.

Lees verder
10 april 2014

Word lid

Op 19 maart hebben veel mensen in onze gemeente gestemd op de SP. Dat waarderen wij zeer. Dank voor die steun. Maar is stemmen genoeg?

Lees verder
9 april 2014

Het CDA kiest voor het verleden

De SP, de grote winnaar van de verkiezingen in Oirschot, is bij de coalitiebesprekingen aan de kant gezet. Het CDA kiest met de voortzetting van de oude coalitie voor het verleden en niet voor de toekomst. Er deed zich een unieke kans voor om met een combinatie van SP en CDA te kiezen voor een sociale toekomst. Een toekomst met een keuze voor alle mensen van de gemeente Oirschot. Een participatiesamenleving met het accent op menswaardige deelname van iedereen in Oirschot - oud en jong, rijk of arm, gezond of ziek, werkzaam of werkloos. Solidariteit als uitgangspunt. Een belangrijk uitgangspunt voor zowel het CDA als de SP. Maar helaas, met de keuze van het CDA voor de VVD, De Gewone Man en D’66 komt het accent te liggen op het uitvoeren van het afbraakbeleid van ons nationale kabinet.

Lees verder
3 april 2014

SP raadsleden geïnstalleerd

Op 27 maart zijn alle nieuwe raadsleden geïnstalleerd. De Oirschotse SP mocht er maar liefst 3 leveren (van de 17)!

Lees verder
20 maart 2014

SP-stemmers bedankt!!

3e van Oirschot met 3 zetels!! Fantastische en ongelooflijke overwinning! We zijn trots en blij met deze spectaculaire uitslag! Bedankt bestuur, kerngroep, campagneteam, onze leden en uiteraard: alle SP-stemmers bedankt!!!

Lees verder
17 maart 2014

Stemmen - juist nu!

De verkiezingen van 19 maart zijn belangrijker dan ooit. Straks beslist de gemeente namelijk ook over de thuiszorg, sociale werkplaatsen en de dagbesteding.
Veel partijen staan nu al klaar om daar fors het mes in te zetten. De vraag is dus: laten we Oirschot over aan de partijen die in Den Haag bezuiniging op bezuiniging stapelen? Of wordt het 100% sociaal?

Lees verder
16 maart 2014

Stoepkrijt-kunstenaars slaan toe!

Wellicht ga je ze de komende dagen op de Oirschotse wegen zien, de stoepkrijt tomaatjes. Wees gerust, een paar regenbuien en ze zijn weg.

Lees verder

Pagina's

U bent hier