h

Uitnodiging van de SP voor ondernemers

27 februari 2012

Uitnodiging van de SP voor ondernemers

Op 19 maart organiseert de SP een dag voor het Midden –en Kleinbedrijf (MKB). Deze vindt plaats in Utrecht in Stadskasteel Oudaen van 15.00 tot 17.00 uur en ondernemers van binnen en buiten de SP zijn hiervoor uitgenodigd.

De concrete organisatie ligt in handen van Europarlementariër Dennis de Jong en SP Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen. Tijdens deze bijeenkomst komen ondernemers en experts aan het woord over de toegang tot financiering voor het MKB en over de verschillende vormen van misleidende handelspraktijken waar vooral kleine ondernemers en zelfstandigen last van hebben, zoals acquisitiefraude en wurgcontracten voor franchisenemers.

Vanzelfsprekend is er voldoende gelegenheid voor de aanwezigen om actief deel te nemen aan de discussie. Doel van de bijeenkomst is om de ideeën en oplossingen van ondernemers aan de orde te stellen in Brussel en Den Haag. Ook de voorzitter van MKB Nederland, Hans Biesheuvel en SP-leider Emile Roemer zullen op deze dag aanwezig zijn.

Namens de SP-afdeling Oirschot worden ook Oirschotse, Spoordonkse en Beerse ondernemers uitgenodigd voor deze Dag van het MKB. Ondernemers die hierbij aanwezig willen zijn, moeten zich aanmelden. Dat kan tot 9 maart via oirschot@sp.nl. In de mail a.u.b. naam van de ondernemer en het bedrijf vermelden.

SP Oirschot bestuurslid Yorik Kat over de MKB-dag: ‘Ik ben blij met deze dag. Zelf ben ik in de oriënterende fase voor het opstarten van een bedrijfje in reform/ biologische producten en als kleine ondernemer komt dadelijk veel op me af. Het boekje uit 2010 'Hart voor de zaak' van de SP toont overigens ook wel aan dat de SP de kleine ondernemer op diverse fronten wil helpen met concrete voorstellen'.

U bent hier