h

Demonstreer op 10 december samen met ons tegen de asociale plannen van deze regering

31 oktober 2011

Demonstreer op 10 december samen met ons tegen de asociale plannen van deze regering

De noodzaak om gezamenlijk onze stemmen te laten horen is belangrijker dan ooit. Dat kan op de manifestatie op 10 december a.s. in de Brabanthallen in de hoofdstad van onze prachtige provincie: Den Bosch.

Omdat we geen banen moet schrappen, maar banen moeten scheppen. Omdat de sociale werkvoorziening een parel binnen onze sociale zekerheid behoort te zijn. Omdat een salaris onder het minimumloon onacceptabel is. Omdat chronisch zieken en gehandicapten zorg wordt ontnomen. Omdat kinderen in het speciaal onderwijs minder begeleiding en ondersteuning krijgen. Dat mogen we niet laten gebeuren.

Samen staan we sterk! De SP organiseert daarom samen met de PvdA, de Abvakabo, de Bijstandsbond, Landelijke Cliëntenraad, Platform Verontruste Ouders, Walk of Shame, Rekening Retour, Terug naar de Bossen en anderen de manifestatie 'Armoede werkt niet'. Naast SP-leider Emile Roemer, zullen ook Job Cohen, Agnes Jongerius en kopstukken van andere organisaties mee protesteren tegen deze laffe bezuinigingen. Er is muziek van Harry Slinger (van Drukwerk) en de swingband SPic 'n Span. Verder is Sjaak Bral aanwezig voor wat cabaret. De presentatie is in handen van Carrie.

Ondertussen steunen meer dan 30.000 mensen deze campagne zijn er via de actiesite kilometers aan handschoenen in het hele land verzameld. Kijk ook op: www.armoedewerktniet.nl

Oirschottenaren demonstreren in Den Bosch - SP Oirschot Oirschotse demonstranten in Den Bosch

Bij voldoende aanmeldingen wordt het busvervoer voor de manifestatie geregeld. Je kunt je familie, vrienden en collega's meenemen. Meld je daarom nu aan via het opgaveformulier.

Kom naar de manifestatie en maak een vuist tegen deze foute Kabinetsplannen

Wat: Manifestatie om te protesteren tegen de bezuinigingen op de sociale werkvoorziening,
jonggehandicapten, bijstandsuitkeringen, passend onderwijs, de zorg etc.

Wanneer: Zaterdag 10 december 2011 van 13:00 - 16:00 uur

Waar: Brabanthallen (Congrescentrum 1931) in Den Bosch

Vervoer: Meld je hier aan

Wij hopen je op zaterdag 10 december te zien om schouder aan schouder te protesteren tegen deze asociale bezuinigingen. Armoede werkt niet! Als je interesse hebt om mee te gaan neem dan ook gerust contact op via oirschot@sp.nl

U bent hier