h

Oirschot Massaal tegen de sluiting van de Bibliotheek Oirschot

20 augustus 2011

Oirschot Massaal tegen de sluiting van de Bibliotheek Oirschot

De actie tegen de voorgestelde sluiting van de bibliotheek, die de SP afdeling in oprichting Oirschot-de Beerzen is gestart, is een groot succes. Oirschot is massaal tegen de sluiting van de bibliotheek.

Mensen bieden spontaan hun handtekening aan tegen de sluiting van de Bibliotheek Oirschot

Grote steun voor SP initiatief
In nog maar twee dagen hebben al meer dan 1.500 mensen geprotesteert tegen de sluiting van de bibliotheek, door de protestkaarten te ondertekenen. De SP leden die op de Loop zeker opvallen door hun rode SP-jack hebben nauwelijks tijd om een praatje te maken tijdens de actie omdat mensen hun handtekening spontaan aanbieden. Veel mensen kunnen het zich nauwelijks voorstellen dat de bibliotheek van Oirschot misschien gaat sluiten. Er staat een grote groene bak waar de ondertekende kaarten ook in kunnen worden gedeponeerd. Als de SP'ers niet bezig zijn met hun actie dan staat deze kliko bij de ingang van de C1000. Hier kunnen mensen de ondertekende protestkaart deponeren.

Actie gaat door
De SP afdeling in oprichting Oirschot-de Beerzen gaat door met het ophalen van handtekeningen en zal op zaterdag 20 augustus en op zaterdag 27 augustus ook weer te vinden zijn in het Oirschotse winkelcentrum 'De Loop'. We gaan door om te laten zien dat duizenden inwoners van onze gemeente sluiting geen goed plan vinden.

U bent hier