h

Ledenvergadering: nieuwe bestuursleden

6 juli 2016

Ledenvergadering: nieuwe bestuursleden

Afgelopen 16 juni werd Robert Kat als nieuwe voorzitter gekozen en Frans Timmers als nieuwe penningmeester. Suzanne Staffeleu en Jolanda van Rijen werden herkozen als algemeen bestuurslid en Erik Strijbos werd gekozen als algemeen bestuurslid.

Tijdens de vergadering werd besloten om de taak van organisatie-secretaris te verdelen onder de bestuursleden, omdat niemand zich kandidaat stelde voor deze functie. Thea Cichy neemt vanwege haar functie als fractievoorzitter ook deel aan het bestuur als algemeen bestuurslid, waarmee we weer een compleet bestuur hebben.

Op de avond werd er ook verslag gedaan van de activiteiten in het afgelopen jaar en de bijdragen in de Oirschotse gemeenteraad van de afgelopen twee jaar. Onze leden hebben de notulen via de e-mail mogen ontvangen.

Reactie toevoegen

U bent hier