h

Red de zorg! Teken de petitie

19 mei 2015

Red de zorg! Teken de petitie

Foto: zaanstreek.sp.nl / zaanstreek.sp.nl

Er worden miljarden bezuinigd op onze zorg. Verzorgingshuizen moeten sluiten,  thuiszorgmedewerkers worden ontslagen en voor
verpleeghuizen en zorg voor psychiatrische en gehandicapte cliënten is steeds minder geld.

Teken daarom de volkspetitie tegen de bezuinigingen op de zorg!

Reacties

Mijn moeder van bijna 87 heeft plotseling hartklachten. Ik doe al héél veel voor haar en dat vind ik ook logisch (het is mijn moeder) maar de rek is nu toch uit mijn elastiekje. Dus JA: stop NU de bezuinigingen op de zorg! En dat terwijl wij steeds hogere premie moeten betalen EN hoger eigen risico. Het is nu ECHT om moedeloos van te worden! Wanneer komt aan einde aan deze ellende> Wij willen het ziekenfonds terug!!!

Reactie toevoegen

U bent hier