h

In memoriam: Tonny van Leeuwen - Copal

16 februari 2014

In memoriam: Tonny van Leeuwen - Copal

Wij hebben het droevige bericht ontvangen dat Tonny van Leeuwen-Copal afgelopen vrijdag (14 februari), op 65 jarige leeftijd, na een kort ziekbed, is overleden.

Wij zijn erg geschrokken van dit bericht.
Ongeveer 3 weken geleden is Tonny ziek geworden en is bij haar alvleesklierkanker geconstateerd. De prognose was dat ze nog enkele maanden bij ons kon zijn. Helaas zijn dat slecht enkele weken geworden.

Tonny was klein van postuur, maar ontzettend dapper en had een groot sociaal hart.

Tonny was een actief lid van de SP en maakte de laatste maanden deel uit van het bestuur van de afdeling Oirschot als organisatiesecretaris en sinds kort was ze ook voorzitter van de kerngroep. Tonny staat op nummer 4 van de kandidatenlijst voor de gemeenteraad. Dit staat ook nog vermeld in de verkiezingskrant die jullie binnenkort in de bus krijgen. Deze  krant is gedrukt voordat we wisten dat ze ziek was. Op uitdrukkelijk verzoek van de familie Van Leeuwen verspreiden we de krant, mede uit respect voor Tonny.

Je kunt afscheid nemen van Tonny op woensdag 19 februari a.s. van 19.00 tot 19.45 uur, bij Joriszorg, St. Jorisstraat 1, 5688 AS Oirschot.

De afscheidsdienst is donderdag 20 februari a.s. om 11.00 uur in crematorium Rijtackers, Anthony Fokkerweg 150, 5651 GZ Eindhoven.    

Het correspondentieadres is: Gaanderij 6, 5688 TR te Oirschot.

Wij, als bestuur en kerngroep, zullen haar inzet en persoonlijkheid heel erg missen.

Bestuur SP afdeling  Oirschot

Reacties

Tonny, we gaan je ontzettend missen! Wij gaan door om van de SP in Oirschot een succes te maken!

Tonny, actie-coördinator, we zullen je missen!

Tonny ontzettend bedankt voor al het werk wat je voor onze afdeling hebt gedaan. Je hebt erg veel werk verzet en altijd met evenveel enthousiasme. We zullen je dan ook enorm gaan missen.

Namens de SP afdeling Bernheze ons medeleven met het overlijden van Tonny. Sterkte aan familie en vrienden bij het verwerken van dit grote verlies. Laat de herinneringen aan Tonny de kracht geven om samen verder te gaan.

Altijd enthousiast, altijd vol ideeën en plannen, we zullen nog vaak aan Tonny denken.

Sterkte met dit verlies, aan krachtige sociale mensen heeft Nederland meer dan ooit behoefte, bedankt voor je maatschappelijke inzet

sterkte met het verlies. bedankt voor je maatschappelijke inzet.

Reactie toevoegen

U bent hier