h

Succesvolle start van ledenwerfcampagne

16 april 2012

Succesvolle start van ledenwerfcampagne

Vanavond (maandagavond 16 april) ging een groepje Oirschotse SP'ers de Pullen in voor een ledenwerfcampagne. Het was een succesvolle avond in een wijk (de Pullen) die we inmiddels op onze duim kennen.

Geslaagde avond
Het was een geslaagde avond en de SP Oirschot was wederom zichtbaar (dit keer in de Keiaart, Braakman, Kwinkert, Hulte, Helpad, Moosbroek en de Helleweikes. Morgenavond (dinsdag) zullen er wederom SP'ers in de Pullen te vinden zijn. De Boomhouwer en Punder zullen dan bezocht worden en ook de adressen waar vanavond niemand thuis worden nog een keer bezocht.

Nuttig en belangrijk
SP Oirschot voorzitter Sander Putmans over deze avond: 'De positieve reacties van veel mensen zijn erg fijn en we hebben ook weer leden mogen verwelkomen. Diverse sympathisanten lieten hun waardering blijken, er was zelfs een man die ons spontaan geld gaf voor in de afdelingskas, ook dat is natuurlijk erg leuk en welkom. Ook de contacten en gesprekken met diverse mensen zijn nuttig en belangrijk. De door de gemeente veelvuldig besproken burgerparticipatie brengen we hier deels in de praktijk door actief naar mensen toe te gaan als politieke partij, zelfs door politieke tegenstanders wordt dat vaak gewaardeerd'.

U bent hier