h

Oirschotse leden kiezen bestuur

8 juni 2011

Oirschotse leden kiezen bestuur

Maandag 6 juni 2011 kan de SP geschiedenisboeken in als een historische avond. Op deze avond is tijdens een goedbezochte Algemene Ledenvergadering een bestuur gekozen voor de SP afdeling in oprichting Oirschot-de Beerzen. Van de Oirschotse leden kwamen 30 mensen naar de vergadering. In totaal waren er 34 mensen in de zaal.

Bestuur SP Oirschot-de Beerzen

De avond in Café-Zaal ’t Vrijthof in Oirschot begon om 20.00 uur met een inleiding door de voorzitter van de SP afdeling Boxtel, Dave van de Ven. Daarna werd in het kort vertelt en d.m.v. een presentatie op een scherm onder de aandacht gebracht wat de actieve leden in Oirschot-de Beerzen de afgelopen jaren hebben gedaan. Ook werd duidelijk gemaakt wat de plannen zijn voor de komende tijd. Door overmacht waren Tiny Kox (SP-fractievoorzitter Eerste Kamer) en Jules Iding (SP Gedeputeerde) helaas niet aanwezig maar in de persoon van Henk van Gerven (SP Tweede Kamerlid) was een goede vervanger met verstand van zaken gevonden. Er was gelegenheid tot het stellen van vragen aan Henk van Gerven en daar werd door diverse leden gebruik van gemaakt. De meeste vragen gingen over de zorg, de intensieve veehouderij en megastallen in het bijzonder.

Voor de pauze werd er gestemd voor een bestuur van de nieuwe SP afdeling in oprichting Oirschot-de Beerzen. Er waren 30 stemgerechtigden die allen hun stem uit hebben gebracht. Het bestuur werd bijna unaniem gekozen. Vijf bestuurskandidaten kregen 30 stemmen en 1 kreeg er 29. Het bestuur zal bestaan uit Toine van den Hurk (voorzitter), Sander Putmans (organisatiesecretaris), Jozee Kat, Jan van Houtum, Hannie van de Wetering en Nicole Sterken.

Wij danken al onze leden nogmaals voor de komst en willen ook de mensen die zich d.o. af hebben moeten melden bedanken voor hun bericht.

U bent hier