h

SP Oirschot / De Kempen kiest een nieuw afdelingsbestuur

14 oktober 2018

SP Oirschot / De Kempen kiest een nieuw afdelingsbestuur

Foto: W van de Schoot / SP

Tijdens de ledenvergadering van 11 oktober hebben de leden van de SP Oirschot / De Kempen een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Hiermee is het afdelingsbestuur weer bijna compleet. Er is nog een vacature voor een vijfde bestuurslid. De voorkeur gaat uit naar iemand uit Bladel, Bergeijk, Eersel of Reusel-de Mierden.

Peter van de Put uit Middelbeers is gekozen tot voorzitter en wordt ondersteund door Frans van Boekhold uit Oirschot als organisatiesecretaris. Fred Bots en Willy van de Schoot, beide uit Oirschot, zijn verkozen als algemeen bestuurslid. Willy gaat met name het ledencontact verzorgen en Fred wordt onze nieuwe penningmeester.

Reactie toevoegen

U bent hier